Om oss

Välkommen till Capéa Entreprenad på Öland.

Vi är specialiserade på husdräneringar men utför även andra förekommande markarbeten. Vi har fokuserat på små maskiner och kompaktlastare, och kan erbjuda allt från schakt och grävjobb, till trädgårdsanläggningar och plattsättning.

Företaget startades 2000 och ombildades till AB år 2004. Capéa Entreprenad ägs och drivs av Camilla och Peter Bengtsson.

Vår målsättning är att förena det mindre företagets smidighet med det stora företagets resurser. Detta uppnår vi genom smidig organisation, kompetent personal och bra utrustning.
Vårt arbetsområde är främst inom Öland och Kalmar men vi tar uppdrag i hela Kalmar län med omnejd. Kunderna är framför allt privatpersoner men även kommunala förvaltningar, bostadsrättsföreningar och många företag.

Vi jobbar med markarbeten, oavsett om de är stora eller små, är investeringar som ska bestå under lång tid och därför är det viktigt att tänka rätt från början och planera allt noga.

Vårt motto är att vara på rätt plats i rätt tid med rätt utrustning. Vi är måna om att utföra jobben enligt kundens behov. Vi ska vara det flexibla och moderna företaget som utför prisvärda kvalitetsarbeten inom mark- och anläggning. Med ärlighet och respekt ska vi skapa långvariga förhållanden med kunder och leverantörer.

Behöver du hjälp med dina planerade markjobb, kontakta oss på Capéa så får du en entreprenör med lokal förankring och god kompetens på området

Scroll to Top